Το 2012 άνοιξε το πρώτο κατάστημα μας στη Λ. Φυλής 183 στο Ίλιον.
Ένα μικρό κατάστημα που εξυπηρέτησε αρχικά της ανάγκες της γειτονιάς και των επισκεπτών του Περιβαλλοντικού Πάρκου Α. Τρίτση.
Σύντομα οι ποδηλάτες μας εμπιστεύτηκαν κι εμείς βελτιώσαμε την τεχνογνωσία, μεγαλώσαμε τη γκάμα των επιλογών και εξειδικευτήκαμε στο service.

Όλα αυτά μαζί με πρωτοπόρες δυνατότητες όπως η ανταλλαγή ποδηλάτων, η πώληση μεταχειρισμένων κ.α. έφεραν κοντά μας επαγγελματίες του χώρου και αναπτύξαμε ένα δίκτυο που επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Το 2016 πλέον “ο τόπος δε μας χωρούσε” έτσι άνοιξε το νέο μας κατάστημα ακριβώς στην απέναντι πλευρά του Πάρκου και μεταφέρθηκαν εκεί τα κεντρικά μας χωρίς όμως ποτέ να αφήσουμε το πρώτο μας κατάστημα που μετά την έναρξη λειτουργίας του νέου επέστρεψε στην προηγούμενη μορφή του εξυπηρετώντας κυρίως τοπικές ανάγκες.
Το κατάστημα μας στη Λ. Δημοκρατίας 244 στους Αγίους Αναργύρους στεγάζεται σε ένα χώρο 450 τετραγωνικών με άνετο χώρο στάθμευσης και διαγραμμισμένες θέσεις. Μέσα θα βρείτε ποδήλατα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ των κορυφαίων κατασκευαστών το χώρου, πλήρες και εξουσιοδοτημένο service και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές!

Πως ξεκινήσαμε

Από την αρχή της λειτουργίας μας βρεθήκαμε κοντά στο δήμο μας συμμετέχοντας στις ποδηλατικές δράσεις και ημερίδες για τη διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας αφού ο δήμος μας πέρα από το Π.Π Α. Τρίτση διαθέτει ποδηλατόδρομους και σέβεται τη μετακίνηση με ποδήλατο ως μέσο αποσυμφόρησης των δρόμων αλλά και ως μέτρο για την ποιότητα ζωής.
Η καθημερινή σας μετακίνηση είναι ένα μεγάλο μέρος της φροντίδας μας ωστόσο ένα εξίσου μεγάλο κομμάτι ανήκει στο βουνό.
Η διάδοση της ορεινής ποδηλασίας μας κάνει πολύ χαρούμενους, όχι μόνο γιατί εκεί αξιοποιούμε ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης των μηχανικών σε service αναρτήσεων, μοχλικών και άλλων πολύπλοκων μηχανισμών και εξαρτημάτων αλλά κυρίως γιατί είμαστε κι εμείς άνθρωποι των βουνών.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε αγώνες και events, είμαστε κοντά στους διοργανωτές και ανάμεσα στους αναβάτες στη γραμμή της εκκίνησης.
Το ποδήλατο για εμάς είναι μέσο μεταφοράς, ψυχαγωγίας, κοινωνικοποίησης κ.α. αλλά δεν είναι μόνο το ποδήλατο η δραστηριότητα μας. Το εκδρομικό τμήμα του Moustakas Bikes εκτός από ταξίδια κι εκδρομές με ποδήλατο διοργανώνει σε συνεργασία με τοπικούς οδηγούς πεζοπορίες, εκδρομές rafting και οτιδήποτε άλλο προσφέρει ο εκάστωτε προορισμός!

Τα Moustakas Bikes είναι στη βάση μια οικογενειακή επιχείρηση στελεχωμένη από την οικογένεια Μουστάκα αλλά και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι όπως και οι πελάτες μας ανήκουν στην ευρύτερη ποδηλατική οικογένεια που χωράει κι εσάς!

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας τόπο.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Μουστάκας