Το 2012 άνοιξε το πρώτο κατάστημα μας στη Λ. Φυλής 183 στο Ίλιον.
Ένα μικρό κατάστημα που εξυπηρέτησε αρχικά της ανάγκες της γειτονιάς και των επισκεπτών του Περιβαλλοντικού Πάρκου Α. Τρίτση.
Σύντομα οι ποδηλάτες μας εμπιστεύτηκαν κι εμείς βελτιώσαμε την τεχνογνωσία, μεγαλώσαμε τη γκάμα των επιλογών και εξειδικευτήκαμε στο service.

Όλα αυτά μαζί με πρωτοπόρες δυνατότητες όπως η ανταλλαγή ποδηλάτων, η πώληση μεταχειρισμένων κ.α. έφεραν κοντά μας επαγγελματίες του χώρου και αναπτύξαμε ένα δίκτυο που επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Το 2016 πλέον “ο τόπος δε μας χωρούσε” έτσι άνοιξε το νέο μας κατάστημα ακριβώς στην απέναντι πλευρά του Πάρκου και μεταφέρθηκαν εκεί τα κεντρικά μας χωρίς όμως ποτέ να αφήσουμε το πρώτο μας κατάστημα που μετά την έναρξη λειτουργίας του νέου επέστρεψε στην προηγούμενη μορφή του εξυπηρετώντας κυρίως τοπικές ανάγκες.
Το κατάστημα μας στη Λ. Δημοκρατίας 244 στους Αγίους Αναργύρους στεγάζεται σε ένα χώρο 450 τεραγονικών με άνετο χώρο στάθμευσης και διαγραμμισμένες θέσεις. Μέσα θα βρείτε ποδήλατα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ των κορυφαίων κατασκευαστών το χώρου, πλήρες και εξουσιοδοτημένο service και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές!

Από την αρχή της λειτουργίας μας βρεθήκαμε κοντά στο δήμο μας συμμετέχοντας στις ποδηλατικές δράσεις και ημερίδες για τη διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας αφού ο δήμος μας πέρα από το Π.Π Α. Τρίτση διαθέτει ποδηλατόδρομους και σέβεται τη μετακίνηση με ποδήλατο ως μέσο αποσυμφόρησης των δρόμων αλλά και ως μέτρο για την ποιότητα ζωής.
Η καθημερινή σας μετακίνηση είναι ένα μεγάλο μέρος της φροντίδας μας ωστόσο ένα εξίσου μεγάλο κομμάτι ανήκει στο βουνό.
Η διάδοση της ορεινής ποδηλασίας μας κάνει πολύ χαρούμενους, όχι μόνο γιατί εκεί αξιοποιούμε ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης των μηχανικών σε service αναρτήσεων, μοχλικών και άλλων πολύπλοκων μηχανισμών και εξαρτημάτων αλλά κυρίως γιατί είμαστε κι εμείς άνθρωποι των βουνών.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε αγώνες και events, είμαστε κοντά στους διοργανωτές και ανάμεσα στους αναβάτες στη γραμμή της εκκίνησης.
Το ποδήλατο για εμάς είναι μέσο μεταφοράς, ψυχαγωγίας, κοινωνικοποίησης κ.α. αλλά δεν είναι μόνο το ποδήλατο η δραστηριότητα μας. Το εκδρομικό τμήμα του Moustakas Bikes εκτός από ταξίδια κι εκδρομές με ποδήλατο διοργανώνει σε συνεργασία με τοπικούς οδηγούς πεζοπορίες, εκδρομές rafting και οτιδήποτε άλλο προσφέρει ο εκάστωτε προορισμός!

Τα Moustakas Bikes είναι στη βάση μια οικογενειακή επιχείρηση στελεχωμένη από την οικογένεια Μουστάκα αλλά και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι όπως και οι πελάτες μας ανήκουν στην ευρύτερη ποδηλατική οικογένεια που χωράει κι εσάς!

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας τόπο.

με εκτίμηση,
Γιάννης Μουστάκας

Από το Instagram

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού διοργανώνει πολιτισμικές και αθλητικές δράσεις:  θέατρο, παραδοσιακοί χοροί, καθαρισμοί και φυσικά ποδήλατο!  Μετά από προηγούμενες διοργανώσεις ο δήμος βάζει μπροστά ως σύνθημα το “ΣΥΝ-κινούμαι, ΔΡΩ, αλλά-ΖΩ” και κάνει την περιοχή έτσι όπως θα ήθελε να είναι.  Τα καταστήματα Moustakas Bikes φυσικά στέκονται δίπλα σε αυτή την πρωτοβουλία, συμμετέχουν στις δράσεις και σας περιμένουν όλους εκεί!
Το ποδήλατο μπαίνει όλο και περισσότερο στις ζωές μας, πάρτε λοιπόν τα ποδήλατα σας, την οικογένεια και τους φίλους σας και ελάτε στις εκδηλώσεις και την ποδηλατοπορεία!  Ακόμα και αν δεν έχετε ποδήλατο μπορείτε να συμμετάσχετε με ένα από τα ποδήλατα που διαθέτουν προς ενοικίαση τα καταστήματα μας.  Η διαδικασία είναι απλή :  Επικοινωνήστε η περάστε από ένα από τα καταστήματα (Λ.Φυλής, Λ.Αγίων Αναργύρων,  Πάρκο Τρίτση) και με τη συμβολική τιμή των 5 ευρώ θα έχουμε ένα ποδήλατο για εσάς στην αφετηρία!
Εκτός από τη δυνατότητα ενοικίασης θα βρισκόμαστε με το περίπτερο μας που θα παρέχει έλεγχο 5 σημείων στα ποδήλατα και συμβουλές συντήρησης εντελώς δωρεάν!
Φορέστε τα αθλητικά σας ρούχα και την καλή σας διάθεση, το Σαββατοκύριακο  στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα είναι υπέροχο!
Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού διοργανώνει πολιτισμικές και αθλητικές δράσεις: θέατρο, παραδοσιακοί χοροί, καθαρισμοί και φυσικά ποδήλατο! Μετά από προηγούμενες διοργανώσεις ο δήμος βάζει μπροστά ως σύνθημα το “ΣΥΝ-κινούμαι, ΔΡΩ, αλλά-ΖΩ” και κάνει την περιοχή έτσι όπως θα ήθελε να είναι. Τα καταστήματα Moustakas Bikes φυσικά στέκονται δίπλα σε αυτή την πρωτοβουλία, συμμετέχουν στις δράσεις και σας περιμένουν όλους εκεί! Το ποδήλατο μπαίνει όλο και περισσότερο στις ζωές μας, πάρτε λοιπόν τα ποδήλατα σας, την οικογένεια και τους φίλους σας και ελάτε στις εκδηλώσεις και την ποδηλατοπορεία! Ακόμα και αν δεν έχετε ποδήλατο μπορείτε να συμμετάσχετε με ένα από τα ποδήλατα που διαθέτουν προς ενοικίαση τα καταστήματα μας. Η διαδικασία είναι απλή : Επικοινωνήστε η περάστε από ένα από τα καταστήματα (Λ.Φυλής, Λ.Αγίων Αναργύρων, Πάρκο Τρίτση) και με τη συμβολική τιμή των 5 ευρώ θα έχουμε ένα ποδήλατο για εσάς στην αφετηρία! Εκτός από τη δυνατότητα ενοικίασης θα βρισκόμαστε με το περίπτερο μας που θα παρέχει έλεγχο 5 σημείων στα ποδήλατα και συμβουλές συντήρησης εντελώς δωρεάν! Φορέστε τα αθλητικά σας ρούχα και την καλή σας διάθεση, το Σαββατοκύριακο στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα είναι υπέροχο!